v.d. Heuvel Trade koopt incourante producties en goederen met productiefouten rechtstreeks van fabrieken. Wij lossen uw problemen op zorgen voor een hogere winst, terwijl u zich kunt concentreren op uw core business.

Opslaan en verwerken van tweede keus en incourante producten neemt kostbare tijd en ruimte in beslag. Wij hebben een sterk netwerk van vertrouwde partners en een uitgebreide marktkennis. Hiermee kunnen wij uw bedrijf een eenvoudige én economisch interessante oplossing bieden om van uw incourante producten af te komen. Het u zo gemakkelijk mogelijk maken en de reputatie van uw merk zijn onze belangrijkste prioriteiten. Uw tweede keus producten blijven merkloos en bereiken slechts een kleine nichemarkt.

HOE WIJ WERKEN

Probleem

Laat ons weten welke incourante producten u op voorraad hebt. Hoe gedetailleerder de omschrijving (het liefst inclusief foto’s), hoe beter wij kunnen inschatten om wat voor soort producten het gaat en wat de waarde van de producten is.

Voorstel

We onderzoeken het marktpotentieel voor uw producten en komen bij u terug met een voorstel.

Ophalen

We beschikken over ons eigen transport en opslaginfrastructuur, zodat we grote volumes kunnen verwerken. We kunnen op regelmatige basis uw producten ophalen bij de fabriek, of op afspraak als u ons belt. We passen ons aan uw voorkeur aan.

Betaling

We zorgen ervoor dat we de gekochte producten snel betalen, zodat u verzekerd bent van extra inkomsten.