v.d. Heuvel Trade levert tweede keus isolatie, dakbedekking en andere bouwmaterialen aan distributeurs en dakdekkers in Nederland, België en Duitsland. Dakmaterialen zijn belangrijke onderdelen van elk gebouw en vertegenwoordigen een groot deel van de totale projectkosten. Tweede keus producten bieden een interessante mogelijkheid om de kosten van minder complexe projecten te beperken.

ONZE PRODUCTEN

Dakbedekking

Bitumen top- en onderlagen gemodificeerd met APP of SBS en verschillende afwerkingen bijvoorbeeld lei, talk en zand.

Isolatie

PIR isolatie van verschillende dikten en afmetingen en met verschillende afwerkingen bijvoorbeeld ALU en bitumen (Bi3 en BGF).

Wat betekent tweede keus?

Tweede keus producten hebben imperfecties, zoals afwijkende maten, luchtbelletjes of randen die niet perfect zijn. De imperfecties worden veroorzaakt door onregelmatigheden in de productie of opslag. Als u tweede keus producten koopt, profiteert u van gereduceerde prijzen voor functionele producten. De producten worden verkocht zonder merknaam, productgarantie en waarborg van technische specificaties. Omdat de kenmerken van tweede keus producten niet constant zijn, stellen we transparante communicatie voor uw koop op prijs. Zo zorgen wij dat uw een realistisch beeld van de product kwaliteit hebt.

Hoe Wij Werken

Verzoek

Bent u op zoek naar een specifiek product? Of wilt u graag advies over wat het juiste product is voor uw project? Laat het ons weten, we helpen u graag.

Offerte

We laten u weten welke producten we op voorraad hebben en wat de prijs is. U kunt ook naar onze loods komen of we kunnen u foto’s toesturen. We verkopen alleen volle vrachten.

Levering

De producten worden binnen twee werkdagen geleverd, tenzij u anders wenst. Wij rekenen geen transportkosten.

Betaling

De betaling dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.